Laat uw schip inspecteren door een aangesloten inspecteur

Door:

,

Home > Nieuws > Laat uw schip inspecteren door een aangesloten inspecteur

Het aanvragen van een certificaat voor uw binnenvaartschip kan uitsluitend via onze website https://www.nbkb.nl/aanvraag-certificering/. Het NBKB gaat na of de aanvraag in behandeling genomen kan worden en koppelt een bij het NBKB aangesloten inspecteur aan het schip.

Helaas hebben op 6 februari 2024 een groot aantal inspecteurs hun samenwerkingsovereenkomst met het NBKB éénzijdig opgezegd. Deze inspecteurs kunnen dan ook geen nieuwe opdrachten aannemen. Deze inspecteurs kunnen alleen lopende werkzaamheden afronden die voor de schorsing van 26 oktober 2023 bij het NBKB aangemeld waren.

Nieuwe aanvragen van na 26 oktober 2023 moeten worden ingediend via de website van het NBKB https://www.nbkb.nl/aanvraag-certificering/ of bij één van de andere door de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) aangewezen partijen in de binnenvaart via deze link https://www.ilent.nl/onderwerpen/klassenbureaus-en-keuringsinstanties-binnenvaart of bij ILT zelf https://www.ilent.nl/contact

Daarnaast kunt u uw aanvraag ook indienen bij een andere autoriteit binnen de Europese Unie.

Het aanmelden en laten inspecteren van uw schip direct bij een inspecteur is voor het verkrijgen van een certificaat niet mogelijk.

Scroll naar boven