Even Voorstellen – Miriam van der Zalm, Kwaliteitsmanager

Door:

,

Home > Nieuws > Even Voorstellen – Miriam van der Zalm, Kwaliteitsmanager

Ik ben een echte landrot, maar vanuit mijn woonplaats Gouda kan ik niet om het water en de binnenvaart heen. Met werkplekken aan de Gouwe / Hollandse IJssel, de Nieuwe Maas en de Schie, heb ik altijd zicht gehad op het water en de bedrijvigheid hierop.

Ik ben na mijn studie Bedrijfseconomie gaan werken bij Leaseplan Nederland en daar ben ik met ISO 9001 certificering en kwaliteitsmanagement in aanraking gekomen.

In 2011 heb ik aan de wieg gestaan van de oprichting van Applus RTD Certification BV., een zusterbedrijf van de Röntgen Technische Dienst (RTD) in Rotterdam. Zij is aangewezen door I-SZW en geaccrediteerd door de RvA als Keuringsinstelling en Notified Body (NoBo) voor Drukapparatuur, Laskwalificaties, Buisleidingen en recentelijk Opslagtanks onder ISO 17020.

Op 14 maart jl. ben ik begonnen bij het NBKB als Kwaliteitsmanager en ben ik verantwoordelijk voor alle aspecten rondom kwaliteit: borgen van de processen, de vakdeskundigheid, continuïteit en samen met het management er voor zorg dragen dat het NBKB blijft voldoen aan de eisen die de toezichthouders aan het NBKB stellen.
Kwaliteit en goed vakmanschap, het is en blijft ‘mensenwerk’ en is gebaseerd op een goede samenwerking, waarbij we voldoen aan de eisen en verwachtingen van onze opdrachtgevers.

Scroll naar boven