NBKB zoekt een Management assistent

De Stichting Nederlands Bureau Keuringen Binnenvaart (NBKB) zoekt met onmiddellijke ingang een:

Managementassistent (m/v) (32 tot 40 uur/week)

De organisatie
Het NBKB bestaat uit een professioneel team van inspecteurs en administratief medewerkers die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van scheepsinspecties in de binnenvaart en het afgeven van certificaten voor schepen in binnen- en buitenland. Jaarlijks worden meer dan 1500 inspecties uitgevoerd in opdracht van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT). Het NBKB is een door de Raad voor Accreditatie (RvA) geaccrediteerde organisatie.
Het NBKB voert tevens interne audits uit, organiseert instructie- en informatiedagen voor de NBKB inspecteurs, informeert over wijziging van wet- en regelgeving en neemt deel aan overleggen met de overheid m.b.t. wet- en regelgeving.

De functie
Als Managementassistent ben je verantwoordelijk voor de meest uiteenlopende werkzaamheden die binnen een kleine organisatie aan de orde komen. Zo behoudt het overzicht in de agenda, je bent verantwoordelijk voor het organiseren van vergaderingen en daarnaast beheer je de sociale media van de Stichting. Tevens behoort het organiseren van beurzen ook tot het takenpakket.

Het profiel
Wij zoeken per direct een Managementassistent die goed in teamverband kan werken, meedenkt, goed kan organiseren en gevoel heeft voor dienstverlening.

De ideale kandidaat beschikt over
– Een werk- en denk niveau op minimaal MBO-niveau 4
– Een opleiding als managementassistent is een pré
– Een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
– Nauwkeurigheid en integriteit
– Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om de organisatie te ontwikkelen
– Affiniteit met de binnenvaart is een pré

De geschikte kandidaat beschikt ook over een zelfstandige werkwijze, is stressbestendig, innovatief, alsmede zeer accuraat.

Ons aanbod
Een uitdagende en afwisselende baan met ruimte voor eigen initiatief, met een pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals onder andere een standaard 13de maand, 25 + 5 roostervrije dagen op basis van een 40-urige werkweek en een premievrije pensioenopbouw. Een veelzijdige functie in een open en informele werksfeer. Salariëring afhankelijk van kennis en ervaring.

Solliciteren
Sollicitaties kunnen voor 11 september 2022 per email worden gericht aan mevrouw H.A.J. Huizenga op emailadres h.huizenga@nbkb.nl.