Het NBKB stelt graag nieuwe medewerker Jonathan Romero aan u voor

Het aantal uit te voeren inspecties blijft toenemen bij NBKB. Daarom heeft NBKB versterking op technisch vlak nodig. Zodoende heeft NBKB een nieuwe medewerker aangenomen, zodat de werkzaamheden bij het NBKB professioneel, snel en efficiënt uitgevoerd worden.

Jonathan Romero zal binnen het NBKB deze werkzaamheden gaan vervullen. Jonathan is 27 jaar, geboren en deels getogen in Caracas, Venezuela, maar al vanaf zijn 10de woonachtig in Nederland.

Jonathan vertelt ons het volgende over zichzelf: “Al van jongs af aan heb ik een grote affiniteit met de scheepvaart en alles daaromheen. De keuze in opleiding was dus makkelijk gemaakt; ik koos voor de zeevaartschool te Rotterdam, Maritiem Officier, inzetbaar op alle zeeschepen, om precies te zijn.

Tijdens mijn opleiding heb ik diverse stages gelopen op verschillende soorten schepen, zowel cargo als passagiersschepen. Mijn afstudeerstage heb ik bij de Holland America Line gedaan en met succes! Ik kon kort daarna meteen aan de slag als 3de officier. Na een aantal jaren daar te hebben gewerkt vond ik het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Sinds 1 november 2016 ben ik in dienst getreden bij het NBKB als technisch administratief medewerker. Tot nu toe is dit nog onbekend terrein voor mij, maar door mijn interesse in het vak, leergierige instelling en no-nonsense mentaliteit moet dit geen probleem zijn. Tijdens mijn inwerkperiode zullen mijn collega’s mij alle kneepjes van het vak leren, zodat ik de werkzaamheden snel eigen kan maken om u in de toekomst zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.”